Fotbal. Tratative. Punct mort si la Resita

În urma unor negocieri anterioare, s-a stabilit ca echipele de liga a II-a Luceafãrul Oradea sã se combine cu CSM Scolar Resita, în vederea atacãrii promovãrii în liga I.
Lucru stabilit în sedinta de Consiliu Local din 13 iunie a.c., care a fost de acord sã plãteascã cheltuielile aferente bazei sportive, finantatorul urmând a plãti salariile jucãtorilor. Dar ulterior acestei date – conform, fotbal vest din 19 iunie a.c., finantatorul Nicolae Sarcinã a cerut suma de 300000 de euro din partea Resita, lucru refuzat categoric de resiteni. Pe de altã parte, presedintele Luceafãrul Oradea, Lucia Vladimirescu îsi doreste continuarea în judetul Bihor, în localitatea Sânmartin. Asadar, lucrurile au clacat si pe Valea Domanului. Coincidentã sau nu, între timp cei de la CSM Resita si-au retras toate plângerile formulate împotriva A.C.S Sirineasa.
GENU TUTU

2 comentarii la „Fotbal. Tratative. Punct mort si la Resita

 • 21 iunie 2018 la 22:46
  Permalink

  In valea jiului nu vom mai vedea fotbal nici macar de Liga a II , vom vedea pe stadionul Jiul Petrosani targ de vechituri . Rusine domnule primar Ridzi si consilieri locali din Petrosani nu veti mai primi voturi de la iubitori de fotbal .

  Răspunde
 • 22 iunie 2018 la 01:39
  Permalink

  Poate acum va saturati de riti-piti asta si mafia lui! Am auzit pe surse ca o sa-i bata DNA-ul la usa, sper sa aiba aceeasi soarta ca puscariasa de nevasta-sa!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.