Avram Iancu nu mai pleacã pe Mississippi

Avram Iancu nu mai pleacã în America pentru a parcurge fluviul Mississippi. Visul acestuia de a stabili o nouã premierã a fost spulberat de birocratie.
Acesta ar fi trebuit sã porneascã spre continentul american la începutul acestei luni, însã, nu a primit toate avizele necesare, astfel cã proiectul sãu a fost anulat.
“Pe 1 iunie 2018 trebuia sã fiu în America pentru a stabili o nouã premierã mondialã: parcurgerea fluviului Mississippi. Deoarece nu am primit toate aprobãrile necesare acestui demers, acest proiect a intrat într-o linie moartã. Vestea bunã, dragi prieteni, este cã planeta este mai mult acoperitã cu apã decât cu uscat. Am luat în calcul si o astfel de eventualitate. În curând, foarte curând, am sã vã informez cu privire la ce anume intentionez sã fac”, spune Avram Iancu,  bibliotecarul din Petrosani.
Avram Iancu a traversat Canalul Mânecii fãrã costum de neopren si a parcurs toatã lungimea Dunãrii, de la izvoare si pânã la vãrsarea în Marea Neagrã.
Monika BACIU

Un comentariu la „Avram Iancu nu mai pleacã pe Mississippi

  • 21 iunie 2018 la 20:38
    Permalink

    Du-te ma!!!!! “Pe 1 iunie 2018 trebuia sã fiu în America pentru a stabili o nouã premierã mondialã: parcurgerea fluviului Mississippi.”
    Modestia ta ma impresioneaza cel mai mult.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.