Zvonuri / PLEACÃ SIRINEASA, ADIO JIUL!

Zilele acestea ar fi trebuit sã se clarifice statutul echipei ACS Sirineasa în legãturã cu rãmânerea sa la Petrosani.
În asteptarea unui rãspuns din partea factorilor locali, cei de la Sirineasa si-au cam pierdut speranta. Surse din interiorul celor douã pãrti sustin cã nu se va ajunge, se pare, la nici un acord în acest sens. În acest moment, se pare cã proiectul cu Jiul a cãzut si atunci lucrurile sunt clare: ACS Sirineasa va juca în altã parte, Jiul are sanse sã nu se mai înscrie în Liga a IV-a.
GENU TUTU

8 comentarii la „Zvonuri / PLEACÃ SIRINEASA, ADIO JIUL!

 • 19 iunie 2018 la 19:09
  Permalink

  Trist ffff TRIST ! Ce vor cei din Consiliul Local Petrosani sa transforme stadionul in targ de haine vechi ! Rusine domnule primar Ridzi ! Rusine Consiliul Local Petrosani ! Sunteti alesi de noi si platiti regeste din bani nostri publici ! Vrem fotbal de calitate la Petrosani ! Hai Jiul Petrosani !

  Răspunde
 • 19 iunie 2018 la 20:34
  Permalink

  Nu este zvon ,este adevar ,cititi ziare din alte orase (zone )
  „Inten?iile celor de la ACS ?irineasa nu sunt foarte clare. Asta pentru c? au semnat deja un contract pentru stadionul de la Severin ?i au ?i aprobarea autorit??ilor de la Motru pentru a juca pe stadionul municipal. Mai mult decât atât, surse din lumea fotbalului spun c? reprezentan?ii ACS ?irineasa ar fi pus ochii chiar ?i pe stadionul de la Rovinari, dar ?i pe baza sportiv? a Universit??ii „Constantin Brâncu?i” din Târgu Jiu.”

  Răspunde
 • 19 iunie 2018 la 22:38
  Permalink

  Nu le-a dat Sarcina SPAGA pe care o asteptau si de aia nu-i dau stadionul.Mai bine sa se darame si sa il facem targul de vechituri acolo .Numai hoti in primaria asta de cacat.De ce sa avem si noi unde merge in weekend .

  Răspunde
 • 19 iunie 2018 la 23:09
  Permalink

  Sa protestam pentru a avea fotbal de calitate macar in Liga a II pe satadionul Jiul Petrosani ! Hai Jiul Petrosani !

  Răspunde
 • 20 iunie 2018 la 09:51
  Permalink

  poate nu pleaca acum dar cred ca in viitorul apropiat o vor face. solutia este ca jiul sa fie echipa noastra nu fuziuni cu alti. Pin fel si fel de sate care nici pe harta nu sunt, au echipe divizionare sustinute din bani publici. la Petrosani nu se poate stim noi de ce

  Răspunde
 • 25 iunie 2018 la 13:05
  Permalink

  De fapt cei de la SIRINEASA au alte interese, ei au discutat si cu cei de la motru. tg jiu, severin, rovinari, acestia se duc unde vor obtine bani publici pentru echipa de fotbal, nu primaria si ritzi sunt vinovati daca acesti golani vor sa stoarca si ei niste bani de unde pot

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.