Petre Drãgoescu a pierdut procesul cu ANI

Petre Drãgoescu, consilier local la Petrosani, a pierdut procesul cu Agentia Nationalã de Integritate.  Drãgoescu a avut câstig de cauzã la Curtea de Apel Alba, însã Înalta Curte de Casatie si Justitie a casat acea sentintã si a mentinut raportul ANI. “Respinge actiunea formulatã de reclamantul Drãgoescu Petru, ca neîntemeiatã”, aratã solutia Înaltei CurtI de Casatie si Justitie.
Petre Drãgoescu spune cã asteaptã motivarea sentintei.
“Se referã la o incompatibilitate pentru un mandat care este încheiat. Pe de altã parte, la data evaluãrii de cãtre ANI eu nu mai eram în incompatibilitate, pentru cã îmi dãdusem demisia din functia de director general, în 2014. Astept sã vãd ce trebuie fãcut. Este o sentintã judecãtoreascã, este definitivã, trebuie respectatã. Acum sã vedem ce prevede. L-am rugat si pe Secretarul Primãriei sã vedem ce trebuie fãcut”, a declarat Petre Drãgoescu.
În anul 2014, ANI l-a declarat incompatibil pe Drãgoescu pentru faptul cã a ocupat, simultan, functia de director general al SNIMVJ, dar si cea de consilier local.
Potrivit comunicãrii ANI de la acel moment, Petru Drãgoescu “s-a aflat în stare de incompatibilitate în perioada 28 septembrie 2012 – 19 iulie 2013, întrucât a detinut, simultan cu functia de consilier local, si functiile de administrator si Director general al Societãtii Nationale de Închideri Mine Valea Jiului S.A., încãlcând, astfel, dispozitiile art. 88, alin. 1, lit. d) din Legea nr. 161/2003”.
Monika Baciu

Un comentariu la „Petre Drãgoescu a pierdut procesul cu ANI

  • 15 iunie 2018 la 09:27
    Permalink

    Acest securist notoriu sa plece imediat de SNIMVJ,el cu betivul de SURULESCU JUNIOR sunt gropari mineritului din vale,acestea trebuiau sa raspunda penal dupa explozia de la petrila dar find turnatori la securitate mai mult Dragoiescu care era turnator din tinerete cind era atlet,jegu de Dragoiescu a facut mult rau minerilor cind era seful corpului de control al directorului general,bravo ANI sa plateasca pentu acea perioada .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.