Artificii, muzicã si voie bunã la Zilele Petrosaniului

 

Manifestãrile dedicate Zilelor Municipiului Petrosani încep în aceastã searã. Vor fi douã zile de spectacole de muzicã, luminã si culoare, iar la final, un superb foc de artificii.
„Vineri seara va avea loc spectacolul de muzicã popularã si sâmbãtã, cel de muzicã usoarã. Pe lângã aceste spectacole, vor fi amenajate si acele locuri de joacã pentru copii, cu toate echipamentele necesare, asa cum am fãcut în fiecare an. Sâmbãtã va fi si un spectacol se lasere, iar la final, focuri de artificii”, a declarat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani. Scena va fi amplasatã în zona Teatrului Dramatic I.D Sîrbu din Petrosani, iar aici vor urca, vineri: Petricã Mâtu Stoian, Robert Târnãveanu, Geanina Gavrilã, Cristian Tomoni, prezentator fiind Ionut Drãgotesc. Sâmbãtã, spectacolul va fi animat de Alex Velea si Sonny Flame, în deschidere fiind cântãreti locali. Spectacolul se va încheia cu focul de artificii.
Diana Mitrache

2 comentarii la „Artificii, muzicã si voie bunã la Zilele Petrosaniului

 • 14 iunie 2018 la 20:05
  Permalink

  Propun ca in fiecare zi sa avem zilele Petrosaniului, sa dansam, sa mancam mici si sa bem bere si, ascultand muzica, sa umflam conturile lui Alex Velea,Petrica Matu Stoian si lui Ionut cel peste tot. Niciodata petrosenenii n-au fost mai fericiti ca-n zilele astea, pentru ca s-au saturat de viata lor fada si de barfele din fata blocului. Paine au destula si acum dispun, in sfarsit,si de circ.

  Răspunde
 • 14 iunie 2018 la 21:14
  Permalink

  De pe ce meleaguri l-ati adus pe acest Sonny Flame?Ca dupa nume roman nu are cum sa fie!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.