Tanara este din municipiul Vulcan la fel ca si soferul care a provocat teribilul accident. Din cauza numeroaselor fracturi suferite de femeie, medicii de la Spitalul de Urgenta Petrosani au decis sa o transfere cu un elicopter SMURD catre un spital din Timisoara.
Accidentul rutier a avut loc, ieri dimineata, pe DN 66 la iesire din comuna Pui.  Un vulcanean de 52 de ani care conducea o dubita a intrat pe contrasens si  a izbit un autoturism condus tot de un barbat din Vulcan, de 52 de ani.
”Un barbat in varsta de 52 de ani, din  municipiul  Vulcan, in timp ce conducea o autoutilitara pe D.N. 66, pe sensul de mers Hateg – Petrosani, la km 165+650m (in afara localitatii Pui),  pe o portiune de drum in  aliniament, a patruns partial pe sensul opus de mers, intrand in coliziune cu  autoturismul condus de un barbat  de 59 de ani, din municipiul  Vulcan”,  precizeaza IPJ Hunedoara.  Alte patru persoane au suferit rani in urma accidentului, toate fiind transportate de echipajele SMURD si SAJ Hunedoara la unitatea medicala din Valea Jiului. Politistii au deschis un dosar penal pe numele vinovatului si-l cerceteaza pentru vatamare corporala din culpa.
Maximilian Ganju