Penultima etapã a Ligii a V-a Hunedoara la fotbal a însemnat decernarea titlului de campioanã pentru editia 2017-2018 echipei Mãgura Pui, echipã cu un mare numãr de puncte avans fatã de locul 2.
Întrucât echipa Santos Boz nu a mai fost programatã pentru jocul de la Pui, din cauza unor datorii financiare la AJF Hunedoara, pentru momentul festiv s-a organizat un meci  ad-hoc între componentii echipei Mãgura Pui, virtual campioni si o echipã „All Stars”, o combinatie de jucãtori din zonã, printre acestia figurând si petrilenii Mares, Bogdan Matei,  Keszeg si Tãian.
Partida venea dupã un succes al juniorilor U 14 a echipei Mãgura Pui, care câstigase cu o zi  în urmã titlul judetean la aceastã grupã de vârstã. Partida a fost una dinamicã cu faze spectaculoase, jocul fiind arbitrat la centru de Daniel Thirt din Cãlan. Selectionata „All Stars” s-a impus cu  2-0, la meci asistând vreo 300 de  spectatori, fiind prezenti si oficiali ai AJF Hunedoara,  Sorin Ciotlãus (secretar  general), Adrian Radu (presedinte comisie competitii) si Cristian Petrean, presedintele AJF Hunedoara. La finalul partidei a avut loc o festivitate de în prezenta  primarului comunei Pui, Victor Stoica, a unor consilieri locali care, împreunã cu oficialii AJF Hunedoara au acordat cupa, tricourile si medaliile de campioni.
Un premiu special l-a obtinut jucãtorul Cristian Mailat care a întregit triumful echipei de la Pui,  acest fiind golgeterul campionatului Ligii a V-a Hunedoara.
Printre jucãtorii cu un randament deosebit în sezonul 2017-2018 s-au remarcat trei dintre „veteranii”  echipei Mãgura Pui, Ovidiu Ciolea – antrenor-jucãtor, Cãpritã si Cristian Ban.
GENU TUTU