Hotii de la primarie

Mai multi oameni din localitatea Aninoasa din Valea Jiului au golit magazia orasului. Asta pare a fi rezultatul, dupa o razie a politistilor care au gasit in casele lor inclusiv stalpii metalici furati de acolo.

Oamenii legii au descins in doua locatii unde aveau banuieli ca hotii ar fi depozitat marfa furata de la primaria Aninoasa. Hotii au dat atacul recent si dintr-o magazie au furat tot ce au gasit, cu gandul de a produce ceva bani. „Politistii din cadrul  Politiei Orasului Aninoasa au efectuat doua perchezitii domiciliare la locuintele a doua persoane din localitate, ocazie cu care au fost gasite 42 placi din beton de 2 x 0,35 m, 7 stalpi metalici, aproximativ 800 bucati de caramida samota, un tobogan din plastic, o banca din lemn si o masa de tenis, bunuri care au fost sustrase din patrimoniul Primariei Orasului Aninoasa. Cercetarile sunt continuate de catre politisti in vederea identificarii autorilor si tragerea acestora la raspundere”, spune Adriana Voinea, purtator de cuvant al IPJ Hunedoara.

Orasul Aninoasa este cunoscut pentru faptele locuitorilor, care nu se tem de nimic si opresc chiar marfarele incarcate cu huila pentru a fura carbuni.

Zilnic, zeci de oameni,specializati deja in astfel de „misiuni”, opresc din mers marfarul din care fura carbuni, chiar daca isi risca viata sau libertatea. Aproape toti cei care locuiesc in cartierul de la intrarea in oras au dosare penale pentru furt, amenzile penale ii coplesesc, dar ei continua sa se ocupe de astfel de haiducii.

Diana Mitrache

Advertisements

2 comentarii la „Hotii de la primarie

  • 1 septembrie 2012 la 08:35
    Permalink

    Si hoti de la Sc.AXIS.Corporate.Security.SRL nimeni nui da jos ce tot ne tine, ne amenita ca daca nu ne convine sa plecam desi majoritate sunt de la vechea firma si sefi de obiective si seful de jona toti tipa pe cei mai slabi

  • 2 septembrie 2012 la 00:49
    Permalink

    Daca ar avea cu ce trai nu ar risca atat,dar…nu mai au nimic de pierdut acasa copii cer de mancare cum? de unde? Romania tara Junglei traieste cine ramane deasupra

Comentariile sunt închise.