În municipiul Lupeni lucrurile se miscã bine! Strãzi reabilitate, trotuare modernizate, parcuri amenajate, si toate astea pentru cã locuitorii din Lupeni sã simtã cã viata lor se schimbã în bine.
Lucrãri aparent minore, dar cu impact major. Asa s-ar putea descrie, pe scurt, ceea ce se întâmplã la Lupeni. Acolo, autoritãtile locale au transformat municipiul într-un santier. Se lucreazã pe strãzi, în cartiere, la parcuri, scoli si nu numai. Toate aceste lucrãri aparent minore, dar absolut normale într-o societate vor schimba major conditiile de trai.
“Toate aceste lucrãri sunt absolut normale. Nu facem nimic iesit din comun. Încercãm doar, cu resursele pe care le avem, sã schimbãm aspectul localitãtii. În primul rând, vrem ca locuitorii municipiului Lupeni sã se simbã bine în localitate, vrem cã orele petrecute în comunitate sã fie de bunã  calitate, iar la acest aspect contribuie semnificativ si micile lucrãri pe care noi le facem. Spre exemplu, am modernizat câteva parcuri. Pentru cei care petrec câteva ore relaxându-se în parc este important si cum aratã acesta. O imagine frumoasã creazã si un confort  psihic. Urmeazã sã modernizãm si celelalte parcuri din localitate. Asa cum am mai spus, vreau, împreunã cu colegii din administratia localã, sã le oferim si copiilor spatii de joacã moderne si sigure. Ca pãrinte, ca dascãl, sunt constient cã dezvoltarea armonioasã a copilului îi transformã în adulti responsabili si echilibrati”, a declarat Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.  Ultimul exemplu în acest sens ar fi parcul din zona Nivelt. Zona  si-a schimbat total aspectul prin investitiile realizate cu fonduri de la bugetul local.
Monika BACIU