S-a încheiat editia cu numãrul 62 a Ligii a III-a (Divizia „C”), echipa gãzduitã de Petrosani, fiind singura echipã neînvinsã din toate seriile!
Echipa antrenatã rând pe rând de Gabriel Mangalagiu, Dan Vasilicã si Cristian Dulca a tinut stafeta sus tot sezonul, beneficiind de jucãtori de valoare, precum nume consacrate: Mincã, Fl. Costea, Vezan, Cãt. Târã, Mansour, Stoenac, dar si altii care s-au impus Ionitã, Anghelina, Oct. Vasile, Gruia, L.Iordache, Cioiu si altii. Nu se poate vorbi despre o echipã standard, fiind folositi peste 40 de jucãtori pe întreg parcursul campionatului, dar fiecare  antrenor a folosit o formulã care a dus în final la promovarea Sirinesei în Liga a II-a.
Cristi Dulca:”Îmi doresc sã continui la Petrosani”
Cel care a semnat promovarea Sirinesei în Liga a II-a, ca antrenor,Cristian Dulca a declarat în exclusivitate pentru Cronica Vãii Jiului:
„Voi avea o discutie zilele acestea cu cei din conducerea echipei la care îmi doresc sã  continui. Sper sã rãmânem la Petrosani, eu am fãcut un plan de întrunire începând cu 20 iunie, vom discuta despre lot, despre mai multe aspecte. Repet, îmi doresc sã continui la Petrosani, acel proiect cu Jiul, pentru readucerea acestui vechi brand fotbalistic în prim-planul  fotbalului românesc” a spus Cristi Dulca.
GENU TUTU