Pentru ca semnele care avertizau ca locurile de parcare sunt destinate persoanelor cu dizabilitati au disparut, soferii carora le reveneau de drept sunt obligati sa se descurce cum pot.

O astfel de situatie a fost intalnita si ieri-marti in municipiul Petrosani, pe strada care duce spre Politia Petrosani. Un sofer cu probleme medicale a fost nevoit sa gaseasca un coltisor in care sa-si parcheze autoturismul (foto) cat de cat aproape de sediul unei banci unde avea treaba. Asta pentru ca locurile din parcarea publica si care erau rezervat pentru cei care au handicap, au fost ocupate abuziv de soferi perfect sanatosi.

„In acea parcare sunt doua locuri destinate persoanelor cu dizabilitati”, a explicat purtatorul de cuvant al municipalitatii Petrosani. Insa nici macar unul nu mai este semnalizat corespunzator, nici cu panouri si nici cu marcaj cu vopsea cum exista pana anul trecut. In aceste conditii soferii care isi lasa masinile pe locurile speciale de parcare nu pot fi trasi la raspundere, iar cei care au cu adevarat nevoie de ele trebuie sa se descurce cum pot.

Maximilian Ganju