Drumul închis între Câmpu lui Neag si Cerna Sat

Circulatia este opritã din cauza pericolului ridicat de producere a unor alunecãri de teren, cãderi de copaci sau cedãri de terasament. Mãsura instituitã de CNAIR cuprinde DN 66A între Câmpu lui Neag (judetul Hunedoara) si Cerna Sat (judetul Gorj), pe tronsonul kilometric 47 – 88, pânã la data de 31 decembrie 2018. Un alt segment rutier se închide pânã la 1.06.2018, pentru perioade de 30 de minute, la intervale de 2 ore, pe DN 76, între kilometrii 4+135 si 4+240 de metri (localitatea Bejan, judetul Hunedoara) si pe breteaua de intrare a Autostrãzii A1 Deva – Orãstie. Mãsura este impusã pentru executarea lucrãrilor de amenajare a pasajelor supraterane ale lotului 4 al Autostrãzii Lugoj – Deva. Zona va fi semnalizatã cu bariere, circulatia desfãsurându-se alternativ, dirijatã de piloti de trafic.

Maximilian Gânju

3 comentarii la „Drumul închis între Câmpu lui Neag si Cerna Sat

 • 29 mai 2018 la 21:35
  Permalink

  Rusine PSD pentru minciunile spuse ca veti asfalta drumul spre Herculane , nu osa mai vedeti voi mincinosilor voturi din valea jiului .

  Răspunde
 • 29 mai 2018 la 22:00
  Permalink

  Cnair nu are nici un fel de competenta acolo,dn66a nici macar asfalt nu are asa ca nu poate fi numit drum national de la km 47 incolo,doar in mintea unuia ca schiopulet poate fi numit asa.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.