Angajatii APA SERV ecologizeazã Jietul

 

Au decis sã facã tot ce le stã în putintã ca apele sã fie mai curate si campania continuã în zonele statiilor de epurare a apelor.
Vorbim despre angajatii de la Apa Serv Valea Jiului, care azi, de Ziua Mondialã a Mediului, pornesc sã facã o amplã curãtenie pe Jiet.
„Marti, 5 iunie, este Ziua  Mediului si, împreunã cu colegii mei voi merge sã ecologizãm pârâul Jiet în amonte de statia noastrã. Totul, începând cu orele 12,00. Acolo vom fi cam 40 de angajati, ca sã curãtãm apa”, a spus Costel Avram, manager general SC Apa Serv Valea Jiului..Ziua Mondialã a Mediului sau Ziua Mediului Înconjurãtor, este aniversatã în fiecare an pe data de 5 iunie.

Ea a fost instituitã în 1972 de Adunarea Generalã a Natiunilor Unite pentru celebrarea Conferintei „Ecologia Umanã” de la Stockholm si reprezintã elementul cel mai important al „Programului pentru Mediu” al Natiunilor Unite.În 2018, campania dedicatã Zilei Mondiale a Mediului se axeazã pe combaterea poluãrii cu plastic.
Diana Mitrache

2 comentarii la „Angajatii APA SERV ecologizeazã Jietul

  • 28 mai 2018 la 20:48
    Permalink

    Ca si pe Saturn in urma cu vreo 4 ani.Atunci au ecologizat tevile de termoficare dintre blocuri.Cu masina de la job si sudura autogena tot de acolo.Cot la cot cu tiganii.Un salar in plus nu strica.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.