Ion Barbu – personaj de film maghiar

Artistul petrilean Ion Barbu joacã din nou într-un film, care a venit dupã succesul pe care îl are deja cu „Planeta Petrila”.
O casã maghiarã de productie l-a ales ca personaj si artistul Ion Barbu a acceptat si aceastã provocare,  despre care ne-a vorbit, în stilul sãu caracteristic, cu mult umor.
„Recent, am terminat filmãrile în ceea ce mã priveste pe mine. Dupã succesul fulminant cu Planeta Petrila, am fost solicitat sã joc într-un film  artistic. Se numeste Deva Mall si este un film al unor profesionisti din Budapesta, care au punct final, prezenta acestui film la Festivalul International de Film de la Venetia, de la sfârsitul lui august. Joc un personaj care mã prinde foarte bine.  Asta, dupã ce, initial, am refuzat rolul unui popã ortodox. Am optat pentru rolul unui bãtrân, care este cu un picior în groapã”, a spus Ion Barbu, artistul din Petrila.
Ion Barbu este si eroul central al povestii din Planeta Petrila, filmul care a prins extraordinar la publicul din tarã si de peste hotare, iar acest rol i-a mai adus unul într-un film artistic. Filmãrile au avut loc si la Petrila, în orasul natal al lui Ion Barbu si cu totii asteptãm premiera.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.