Studentii basarabeni, galã în Parâng

 

Studentii basarabeni ai Universitãtii din Petrosani se pregãtesc de un mare eveniment. acesta va avea loc în statiunea montanã Parâng, drept pentru care reprezentantii studentilor basarabeni  le-au solicitat consilierilor sã le permitã sã urce, gratuit, cu telescaunul, la munte.
“Asociatia Studentilor Basarabeni, prin presedinte Caraja Tatiana, solicitã scutirea de la plata biletelor pentru transportul cu telescaunul pentru 50 de persoane, în data de 28 mai 2018. Propun Consiliului Local al municipiului Petrosani, aprobarea scutirii de la plata biletelor de transport cu telescaunul al participantilor la proiectul “Gala ASBP 2018””, aratã Tiberiu Iacob Ridzi,  primarul municipiului Petrosani.
Asociatia Studentilor Barabeni este o organizatie studenteascã înfiintatã în anul 2013. Scopul asociatiei este de a asigura respectarea drepturilor si libertãtilor  studentilor basarabeni din Universitatea din Petrosani si de a promova interesele acestora la nivel local, national si  international. Peste 200 de studenti  sunt înscrisi în asociatie.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.