O sãptãmânã. Atâta timp a trecut de la sedinta în care s-a decis ca doi consilieri locali sã plece într-o delegatie în Germania.
Acum, consilierii în cauzã, respectiv Mihai Barbu si Milu Vladislav cer revocarea hotãrârii. Motivele le prezintã  într-un raport înaintat colegilor consilieri.
“Vã facem cunoscut cã renuntãm la deplasarea noastrã în Germania din perioada 24-27.06.2018 pentru a nu greva bugetul primãriei într-o perioadã de crizã. Prin urmare propunem revocarea hotãrârii nr. 164/2018 prin care am fost alesi sã facem aceastã deplasare”, aratã cei doi consilieri locali. În urmã cu o sãptãmânã, Consiliul Local a decis, prin vot secret,  delegarea celor douã  persoane care sã participe în Germania, la o actiune organizatã de Camera de Comert si industrie Românã – Germanã împreunã cu Bayern Handwerk International GmbH. Deplasarea ar fi trebuit sã aibã loc în perioada  24 – 27 iunie.
”Proiectul se desfãsoarã în cadrul programului Ministerului Federal al Economiei si Energiei din Germania. Considerãm cã participarea la aceastã  delegatie de informare este beneficã pentru municipiul nostru, prin acumularea de noi cunostinte si practici utilizate la nivel european în domeniu”, arãta  proiectul aprobat.
Alesii locali au aprobat alocarea de la buget a sumei de 9.600 de lei în vederea cheltuielilor legate de transport, cazare si masã a delegatiei CL Petrosani.
Monika BACIU