Un fost director general al Complexului Energetic Hunedoara trebuie reangajat, prin decizie a instantei. Numai cã procesul de reangajare s-a fãcut încã de un an de zile.  Aurel Niculescu a plecat cu disponibilizare, iar apoi s-a adresat instantei unde a contestat  concedierea sã.
Repus pe post
Aurel Niculescu, fostul director general al CEH a plecat în anul 2016, atunci când au avut loc disponibilizãrile de la CEH. A beneficiat si de sume compensatorii. La un an  distantã, Viorel Stancu (actualul director  general) l-a reangajat.  Acum, însã, o decizie a instantei vine sã sustinã actiunea lui Aurel Niculescu, si mai mult decât atât, Complexul trebuie sã îi plãteascã si drepturile salariale.
“Admite în parte actiunea precizatã formulatã de reclamantul Niculescu Aurel, în contradictoriu cu  pârâtul Societatea Complexul Energetic Hunedoara SA – Sucursala Electrocentrale Deva. Anuleazã decizia nr. 8739/19.12.2016 emisã de pârât. Obligã pe pârât la reintegrarea reclamantului pe postul detinut  anterior concedierii, respectiv acela de inginer principal  specialist, pe perioada 20.12.2016–14.05.2017. Obligã pe pârât la plata cãtre  reclamant a tuturor drepturilor salariale rezultate din calitatea de salariat, pe perioada 20.12.2016 – 14.05.2017”, aratã decizia instantei.  În prezent, potrivit informatiilor oficiale, Aurel Niculescu este director Directia Energie din cadrul Complexului Energetic Hunedoara.  Decizia Tribunalului Hunedoara nu este definitivã. În termen de 10 zile de la  comunicare, pãrtile au posibilitatea de a depune apel.
Monika BACIU