Ce posta ministrul Energiei când minerul murea?

Ministrul Energiei, Anton Anton, are alte preocupãri. În timp ce minerul de la mina Livezeni murea în  subteran, ministrul ENERGIEI avea probleme de AGRICULTURÃ.  Demnitarul distribuia pe  pagina sa de socializare un clip. Clip în care un tânãr lucra pãmântul. Ironia sortii face ca minerul de 41 de ani, Sorin Ene, care si-a pierdut viata în timpul serviciului, lucra SUB pãmânt. I s-a prãbusit, în zona cervicalã, o piesã de 150 de kilograme.  Nu este pentru prima datã când ministrul are astfel de activitãti. În primãvara acestui an, chiar în perioada în care ministrul împãrtãsea cu  internautii frumusetile României, cãrbunele din  Valea Jiului nu mai ajungea la termocentrale din cauza CFR Marfã. Compania de transport a refuzat punã la dispozitia CEH vagoanele pentru a transporta huila la termocentrale, din cauza datoriilor pe care CEH le are. Minerii si energeticienii nu îsi primiserã bonurile de masã, iar problemele Complexului Energetic Hunedoara se adânceau, însã ministrul era “zen”. Atunci, ministrul a descoperit Platoul Vârtoapelor.
Monika BACIU

Advertisements

5 comentarii la „Ce posta ministrul Energiei când minerul murea?

 • 23 mai 2018 la 22:13
  Permalink

  Ministrul Energiei (platit regeste din bani nostri publici la fel ca si toti angajati din ministere) trebuie sa faca investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului (CEH) .

 • 24 mai 2018 la 00:46
  Permalink

  Nu se va face nici o investitie minele trebuiesc inchise rand pe rand pana in 2022

 • 24 mai 2018 la 04:51
  Permalink

  Singura investitie ce se va mai face va fii mutarea utilajelor de la minele pe inchidere la cele viabile

 • 24 mai 2018 la 08:58
  Permalink

  Da,il doare pe ministru in basca de Valea Jiului(si nu numai ).Ma amuza ca inca mai sunt unii care spera la investitii in zona miniera si pun botul la tot felul de promisiuni electorale fara nici o legatura cu economia Vaii.Cat timp mai trebuie sa treaca pentru a vedea ca nimeni nu e interesat de Vale, doar ca bazin electoral in preajma alegerilor,apoi „mucles”.In opinia mea aceasta stare va dura mult si bine pentru ca „marfa” e de asa natura,incat poate fi pacalita usor,insistenta unora cu investitiile in minerit confirma cele spuse.Trist dar adevarat !

 • 24 mai 2018 la 10:27
  Permalink

  Lipsa acuta de personal calificat pe toate segmentele atat la exploatarile miniere cat si la termocentrale va duce oricum la un colaps de functionare, fapt care se si doreste, scopul final fiind oricum inchiderea Complexului. Nu are rost sa ne mai amagim, soarta e pecetluita – faliment iminent.

Comentariile sunt închise.