Condusã la pauzã cu 2-1, AS Sântãmãria Orlea îsi revine dupã pauzã si învinge cu 4-2, toate golurile oaspetilor fiind marcate de Alin Ceutã!
AS Sargetia Bretea Romanã a învins cu 4-3 la Unirea general Berthelot, golurile învingãtorilor fiind reusite de Hãzulea (2), Cãldãruse si D. Miclãus, pentru gazde punctând Urs, Dumbravã si Martinescu
C.S.C Ilia a învins la scor, 4-0, la Victoria Dobra, Nicolae Moga marcând douã goluri, fapt ce îl propulseazã pe locul 2 în clasamentul golgeterilor ligii a V-A Hunedoara
Si Zarandul Criscior s-a impus categoric în deplasare, 4-0 la Ponorul Vata, scorul etapei fiind în jocul Foresta L. Cernii – Agrocompany Bãcia, 9-1! l Liderul Mãgura Pui a stat

„Ne-am dori în Liga a IV-a…”, declarã antrenorul Ovidiu Ciolea de la Mãgura Pui
Cu 11 puncte avans înainte cu douã etape de finalul de campionat, Mãgura Pui este virtual campioanã a Ligii a V-a Hunedoara. Echipa de la Pui este antrenatã de 10 ani de Ovidiu Ciolea (37 de ani), care are dublã calitate de antrenor-jucãtor.
Reporter: Salut Ovidiu, din nou lideri si campioni incontestabili…
Ovidiu Ciolea: Da, reusim sã aducem titlul la Pui, cred, a 5-a oarã. Este o bucurie a mea, a bãietilor, a întregii comunitãti.
Reporter: Aveti un atac excelent, aproape 100 de goluri marcate!
Ovidiu Ciolea: Da, am jucat mereu ofensiv. Mailat si Ionut Lupulescu au la un loc 48 de goluri marcate. Remarc si apãrarea, cu experimentatii Traian Biris si Cãpritã, cu Cristi Sãlãsan, dar si un tânãr de perspectivã, Cãtãli Bizere, un pusti de 14 ani, extrem de talentat, pe care l-a folosit deja în vreo 3-4 meciuri.
Reporter: În regula, deci promovati. Cum va fi?
Ovidiu Ciolea: Vom termina pe locul 1, asta e clar. Ne-am dori sã jucãm în Liga a IV-a, dar stiu cã depindem de un buget. Poate cã dacã vor fi bani, cu sprijinul Primãriei si a Consiliului Local Pui ne vom putea înscrie la toamnã în Liga a IV-a. Altfel o vom lua din nou de la capãt. Important este cã toti cei din anturajul echipei noastre iubim cu pasiune fotbalul si oricum, mergem mai departe.
În acest campionat Mãgura Pui va mai întâlni Metalul Criscior (acasã) si Unirea General Berthelot (deplasare), Santos Boz (acasã) si restanta din etapa a 16-a, pe 17 iunie cu Ponorul Vata (deplasare).
GENU TUTU