Ei bine, am trãit sã mai vedem o anomalie. La etapele cu nr. 26 (intermediarã) si 27, desi pe site-ul AJF Hunedoara s-au scris clar cã echipele judetene, seniori si juniori, vor tine un moment de reculegere în memoria marelui jurnalist si comentator sportiv Cristian Topescu, care a încetat din viatã pe 15 mai a.c., cei obligati sã respecte aceastã decizie au ignorat acest moment solemn.
Nici la meciul Jiul – Hercules Lupeni (1-1) si nici la meciul Hercules – CSM Vulcan (3-0) nimeni nu s-a sinchisit (observatorii, arbitrii) sã dea importantã acestui moment!?
Probabil cã inegalabilul Cristian Topescu nu era demn de marile competitii judetene, unde, e drept, domnia sa nu a comentat niciodatã vreun meci la un asemenea nivel (!).
La meciul de la Petrosani, galeria Jiului a sanctionat printr-un… moment de huiduieli ignoranta celor care au dat startul partidei fãrã aces moment de reculegere, ce se impunea, prin însãsi comunicatul oficial al AJF Hunedoara.
„Sã le fie rusine!” a precizat dezamãgit, Costel Grigore, liderul galeriei jiuliste. Sau poate regretatul Cristian Topescu n-o fi fost demn de partida Ligii a IV-a!?
GENU TUTU