Trenurile care tranziteaza judetul Hunedoara ajung cu intarzieri mari, iar calatorii stau ore in sir in trenuri. La Petrosani,un  tren care a plecat joi noaptea din Bucuresti a ajuns dupa aproape 3 ore in gara Petrosani.

Un tren a ajuns cu intarziere in statiile din Hunedoara joi, cand traficul feroviar a fost grav afectat de ninsori. Este vorba despre un InterRegio care mergea la Arad, dar angajatii CFR spun ca si cele care nu pleaca din Capitala ajung mai tarziu, insa, nu au intarzieri asa de mari.

Potrivit angajatilor de la casa de bilete, vineri un singur tren a intarziat aproape 200 de minute. „Trenul a plecat din Bucuresti si trebuia sa ajunga la Petrosani la ora 5,37 de minute vineri dimineata. Sosirea, insa, a fost la 9 si 6 minute, iar la 9 si 10 minute a plecat spre Arad”, spun angajatii statiei CFR Calatori Petrosani.

Si trenul care circula in regim de personal, Regio 2081, a ajuns cu o intarziere de o jumatate de ora, din cauza viscolului si a zapezii de pe traseu. El plecase din Craiova si statia de final a fost Petrosani.

Diana Mitrache