Misiune dificilã a salvamontistilor din Parâng

Sub avertizare de vreme severã, salvatorii montani din Petrosani au fost nevoiti sã intervinã la salvarea unei turiste accidentate.  Misiunea salvamontistilor a fost deosebit de periculoasã, în conditiile în care au fost nevoiti sã înfrunte ploaia, grindina si trãsnetele.
„Solicitarea a venit prin 112, în zona de creastã a masivului Parâng. A fost vorba de o tânãrã de 28 de ani, din Arad, cu fracturã de maleolã la piciorul drept. Pentru acordarea primului ajutor si transport s-au deplasat 5 salvatori montani de la Serviciul Salvamont Petrosani. Vremea a fost deosebit de rea. Accidentata a fost atelatã si transportatã în zona Rusu, unde a fost predatã unui echipaj SMURD” a declarat Remus Popescu, seful Salvamont Petrosani.
Maximilian GÂNJU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.


Fatal error: Uncaught exception 'wfWAFStorageFileException' with message 'Unable to verify temporary file contents for atomic writing.' in /home/cronicav/public_html/wp/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:47 Stack trace: #0 /home/cronicav/public_html/wp/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(650): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents('/home/cronicav/...', '<?php exit('Acc...') #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig('livewaf') #2 {main} thrown in /home/cronicav/public_html/wp/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 47