…spune o vorbã la fotbal. Iatã cã Petrila a abandonat se pare, lupta pânã la final cu liderul C.S. Hunedoara, remizând pe propriul teren, 4-4 cu Victoria Cãlan, rãmânândla 9 puncte în spatele liderului, acesta învingând cu 6-0 Aurul Brad.
Minerul Uricani a cedat cu 1-3 la Orãstie, în timp ce C.S.M. Vulcan si-a consolidat pozitia a 10-a în clasament, dupã un 1-0 cu Aurul Certej.
De remarcat cã pe ultimele patru pozitii,  trei sunt echipe din Valea Jiului.
S-A SPART GHINIONUL
De sase ani, de la începutul întâlnirilor directe cele douã echipe la nivelul Ligii a IV-a, Jiul nu a reusit niciodatã vreun punct în fata echipei din Lupeni. De data asta am vãzut o echipã Jiul hotãrâtã sã dea o replicã dârzã fostei campioane, prin practicarea unui joc curajos, ofensiv, eficient. Chiar dacã lupenenii au prima ocazie în minutul 20, când Cismasiu trimite razant peste poartã, dupã douã minute gazdele sunt ele într-o situatie favorabilã, dar S. Iordache trimite pe lângã poarta apãratã de Nitu. Vine golul gazdelor de  1-0, începe partea a doua, gazdele cu un jucãtor în minus din min. 40, prin eliminarea lui Alin Antofie, la o iesire nervoasã la adresa lui Pãsãricã si a  arbitrului. Douã mari ocazii, de ambele pãrti, animã jocul: min. 55, R. Moldovan, de la 5 m trimite peste poartã, minh. 65, jiulistul Fl. Dobre suteazã puternic de la 12 m, dar portarul Nitu  respinge din zona golului.  Oaspetii controleazã mai mult jocul, vine golul de  1-1, portarul Sg. Mihalache are douã interventii senzationale în minutele 68 si 69, meciulse încheie egal, Jiul realizând o micã performantã, mai ales dupã acel 1-10 din tur, la Lupeni.
Declaratii:
„În primul rând vreau sã remarc atitudinea Jiului, factor care a contat în obtinerea acestui egal. Echipa mea nu are nicio scuzã, am jucat cu un om în plus, am ratat nepermis de mult. Va fi greu sâmbãtã cu Vulcanul, Pârvulescu este accidentat, iar Ciprian Pecsar a plecat la muncã în Norvegia.” Dan Voicu,antrenor Hercules Lupeni.
„Mã bucur pentru elevii mei cã au avut  atitudine si dãruire în acest joc. Lupeniul era întotdeauna o nucã tare, dar de data asta am reusit sã-i tinem în sah. Cu putin noroc, am fi putut obtine toate cele trei puncte ” Horatiu Popa, antrenor Jiul Petrosani.
GENU TUTU