Jiul Petrosani a deschis scorul la Certej, prin Pãrãu (autogol), si C. Pop, apoi gazdele au revenit, învingând cu 7-5 (Al. Constantin 2, Ov. Popesc 2, I.Gavriluti 2, Tescu), printre ei mai marcând si S. Iordache si Dobre.
Retezatul Hateg – C.S. Hunedoara, 0-12 (!!!) ce mai cãutati în campionat, fosti campioni acum trei ani ?
Minerul Uricani (antr. Toni Sedecaru), 1-7 cu Soimul Bãita, se tot crede la fotbal (?). Are satisfactia (?) cã la 0-2  a redus din handicap prin Elian Proteasa…
Cetate II Deva a cedat cu 0-2 la Aurul Brad de-a dreptul ridicol: si-a marcat un autogol prin Teodorescu în min. 87, încasându-l pe al doilea în min. 90+4, autor Miclean.
Declaratia zilei
„Sã audã cine trebuie: în halul ãsta nu se mai poate. Eu îmi dau demisia, sã vinã cine crede cã mai poate face ceva cu aceastã echipã. Degeaba  încercãm sã tot reconstruim, nimic…N-are rost , eu mã retrag, vã rog sã scrieti asta, nu mai stau. Pe primul loc va fi sãnãtatea si familia. Punct.”  Vasile Scurtu, presedinte Minerul Uricani
O reprizã zmei, una miei…
Hercules Lupeni a început în fortã un meci aparent usor, dupã ocaziile din minutele  4- Ionascu, sut din loviturã liberã în portar- si 8 – M.Filip trimite razant pe lângã poartã -, cu o „cãrutã” de goluri pânã la pauzã. Raul Cismasiu fiind omul meciului: a marcat (de douã ori), a pasat, a recuperat, a coordonat. La reluare, lupenenii nu mai joacã nimic,  la adãpostul acelui 5-0, permitând oaspetilor sã se apropie de poarta lui Nitu, punctând  de douã ori, spre dezamãgirea spectatorilor, care înspre final nu  numãrã mai mult de… 42 de oameni!
GENU TUTU