Fotbal, Liga a IV-a, Hunedoara / SÃ CONDUCI S-APOI SÃ IEI SAPTE!

Jiul Petrosani a deschis scorul la Certej, prin Pãrãu (autogol), si C. Pop, apoi gazdele au revenit, învingând cu 7-5 (Al. Constantin 2, Ov. Popesc 2, I.Gavriluti 2, Tescu), printre ei mai marcând si S. Iordache si Dobre.
Retezatul Hateg – C.S. Hunedoara, 0-12 (!!!) ce mai cãutati în campionat, fosti campioni acum trei ani ?
Minerul Uricani (antr. Toni Sedecaru), 1-7 cu Soimul Bãita, se tot crede la fotbal (?). Are satisfactia (?) cã la 0-2  a redus din handicap prin Elian Proteasa…
Cetate II Deva a cedat cu 0-2 la Aurul Brad de-a dreptul ridicol: si-a marcat un autogol prin Teodorescu în min. 87, încasându-l pe al doilea în min. 90+4, autor Miclean.
Declaratia zilei
„Sã audã cine trebuie: în halul ãsta nu se mai poate. Eu îmi dau demisia, sã vinã cine crede cã mai poate face ceva cu aceastã echipã. Degeaba  încercãm sã tot reconstruim, nimic…N-are rost , eu mã retrag, vã rog sã scrieti asta, nu mai stau. Pe primul loc va fi sãnãtatea si familia. Punct.”  Vasile Scurtu, presedinte Minerul Uricani
O reprizã zmei, una miei…
Hercules Lupeni a început în fortã un meci aparent usor, dupã ocaziile din minutele  4- Ionascu, sut din loviturã liberã în portar- si 8 – M.Filip trimite razant pe lângã poartã -, cu o „cãrutã” de goluri pânã la pauzã. Raul Cismasiu fiind omul meciului: a marcat (de douã ori), a pasat, a recuperat, a coordonat. La reluare, lupenenii nu mai joacã nimic,  la adãpostul acelui 5-0, permitând oaspetilor sã se apropie de poarta lui Nitu, punctând  de douã ori, spre dezamãgirea spectatorilor, care înspre final nu  numãrã mai mult de… 42 de oameni!
GENU TUTU

Un comentariu la „Fotbal, Liga a IV-a, Hunedoara / SÃ CONDUCI S-APOI SÃ IEI SAPTE!

  • 15 mai 2018 la 22:30
    Permalink

    CAND MANCAI SI ERAI CAZAT PE BANII CLUBULUI RETEZATUL TU SI CAMERAMANUL SI MAI LUAI SI CEVA BANI ,MARUNTIS ,NU AVEAI ASA FRUMOASE CUVINTE ,NU ITI ESTE RUSINE SA CERTI ACUM CLUBUL SI JUCATORII ACTUALI AI RETEZATULUI?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.