Materiale în valoare de un milion de lei pentru unitãtile miniere

Peste un milion de lei alocã Complexul Energetic Hunedoara pentru achizitionarea unor benzi transportoare si bride pentru profilele de minã. Materialele sunt destinate unitãtilor miniere din cadrul societãtii.
Societatea energeticã a demarat achizitia a peste 10.000 de bride de minã. Valoarea estimatã a acestora este de 237.180 lei, fãrã TVA.
“Produsele ce fac obiectul prezentei achizitii sunt utilizate la îmbinarea elementelor curbate si drepte din profil tip SG-23 (THN-21), pentru realizarea sustinerii lucrãrilor miniere”, aratã achizitia CEH.  Astfel, se doreste achizitionarea a peste 10.000 de bride. Contractul este împãrtit în trei loturi, dupã cum urmeazã: lot 1 – 3900 bucãti (EM Livezeni), lot 2 – 6400 bucãti (EM Vulcan), lot 3 – 1500 bucãti (EM Lupeni).
Benzi transportoare pentru mâna Livezeni
Pentru mina Livezeni urmeazã a fi achizitionate benzi transportoare de cauciuc. Suma alocatã acestei achizitii este de 664.500 lei, fãrã TVA. “Sucursalele miniere folosesc benzi de cauciuc de tip minier pentru subteran, respectiv benzi de  cauciuc de uz general pentru suprafatã, care intrã în componenta transportoarelor cu bandã. În lucrãrile miniere subterane se vor utiliza benzi de  cauciuc de tip minier conform SR EN 14973:2016, însotite de documente de atestare a folosirii în medii potential explozive emise de un organism notificat”, aratã anuntul.  Participantii trebuie sã îndeplineascã o serie de criterii.
Monika BACIU

3 comentarii la „Materiale în valoare de un milion de lei pentru unitãtile miniere

 • 14 mai 2018 la 20:16
  Permalink

  Sa vina investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan pentru a deveni rentabila huila din valea jiului !

  Răspunde
 • 14 mai 2018 la 22:27
  Permalink

  Ia de-cilea fraiere. Nu ai echipamente electrice care te omoara .

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.