Beneficiarii cantinei de ajutor social din Petrosani vor avea parte, în continuare, de hranã caldã. În acest sens, Directia de Asistentã Socialã de la Petrosani a demarat achizitia de “servicii de preparare si livrare hranã”
“Contractul este de servicii de preparare si livrare hrana pentru beneficiarii cantinei de ajutor social,din subordinea Consiliului Local al Municipiului Petrosani”, aratã anuntul.  Suma alocatã este de 253.211 de lei. Numãrul de portii zilnice se stabileste pe bazã de comandã lunarã transmis de cãtre Directia de Asistentã Socialã Petrosani.
“Total cantitãti maxim 50 portii/zi x 245 zile  pentru anul 2018. maxim 50 portii x 120 zile pentru anul 2019”, mai aratã anuntul.  Aproape 60 de persoane au beneficiat, anul trecut, de serviciile cantinei de ajutor social. Acordarea de hranã caldã sãu rece asistatilor sociali face parte din programul privind combaterea marginalizãrii sociale. La Petrosani a fost plãtitã suma de 260.783,65 lei pentru o medie de 56 de portii pe zi.
Monika BACIU