Penultima etapã pe terenul de la Petrosani a însemnat o distractie cu public pentru echipa pregãtitã de Cristian Dulca, A.C.S. Sirineasa, care s-a impus categoric, 7-1 (2-1) în fatã  „generatiei 2000” de la C.N.P. Timisoara.
Goluri spectaculoase, faze de fotbal frumos, o adevãratã lectie de fotbal oferitã de A.C.S. Sirineasa, care a punctat prin Stoenac (min. 16), Mansour (min. 19, 75),  Drugã (min. 56), Honciu (min. 80), Voinea (min. 90+1) si Vezan (min. 90+3) respectiv P. Petre (min. 41 din 11m).
Urmãritoarele liderului, National Sebis, C.S.M. Lugoj si C.S.M. Resita au iesit si ele învingãtoare într-o etapã în care, oricum, A.C.S. Sirineasa si-a pãstrat un avans consistent de 10 puncte fatã de urmãtoarele sale adversare.
În meciul cu C.N.P. Timisoara, echipa A.C.S. Sirineasa a folosit urmãtoarea formulã de joc: Sãlãsan – R. Petre, L. Iordache, Neag, Drugã (min. 78 Zainã) – Honciu, Stoenac (min. 65 Vezan), Gunie, Cîrlig – Dragu (min. 60 Cioiu), Mansour (min. 84 Voinea). A arbitrat Dragos Pârâu din Curtea de Arges, la meci asistând aproape 800 de spectatori.
GENU TUTU