Individul care a reusit sã plece cu 30 de mii de lei de la un local de jocuri de noroc din Petrosani, Daniel Minea, a ajuns în Penitenciarul Deva.
Tânãrul din Aninoasa încã nu a primit sentinta pentru fapta de la Petrosani, însã a primit aproape doi ani de închisoare pentru cã a încercat sã tâlhãreascã angajatele a douã localuri de jocuri de noroc din Oradea. Pentru cã n-a fãcut apel la sentinta judecãtorilor din Oradea, aceasta a rãmas executorie iar condamnatul a fost prins si  încarcerat în urma unei actiuni a politistilor din Aninoasa.
”Politistii din cadrul Politiei Orasului Aninoasa au efectuat o actiune în urma cãreia au  depistat un  tânãr de 21 de ani, din Aninoasa,  pe numele cãruia Judecãtoria Oradea a emis, la data de  09.05.2018, un mandat de executare a pedepsei închisorii prin care a fost  condamnat la un an si 8 luni de închisoare, pentru sãvârsirea infractiunii de  tentativã la tâlhãrie calificatã în formã continuatã”, a declarat Bogdan Nitu, purtãtorul de cuvânt al IPJ Hunedoara.
Daniel Minea a comis faptele în octombrie 2017, si  s-a folosit de un pistol pentru jocuri de airsoft. Cu fata acoperitã, individul a intrat în douã sãli de jocuri din Oradea, unde a amenintat angajatele pentru a-i da banii din casierie. A fost prins câteva ore mai târziu pe strãzile din Oradea de un echipaj de politie. Avea asupra lui atât cagula cât si pistolul de jucãrie folosite la tentativa de jaf. Minea mai este judecat pentru tâlhãrie dupã ce a reusit sã jefuiascã un cazino din Petrosani. În acest caz s-a  folosit de un cutit  si a determinat-o pe angajatã sã-i dea încasãrile, respectiv  30 de mii de lei.
Maximilian Gânju