Se toarnã asfalt pe unul dintre cele mai lungi trotuare din Petrosani. Este vorba despre cel ce mãrgineste DN 66, în zona Cartierului Aeroport, un loc pe care l-au reclamat ani la rând, toti cei care treceau prin zonã, din cauza stãrii sale de degradare.
Primarul din Petrosani spune cã lucrãrile vor fi în curând finalizate si cã, tot cu acest prilej, sunt asfaltate câteva artere cu gropi. „Venim cu asfalt pe tronsonul cuprins între zona Parâng si zona Dacia. Ulterior, ne oprim si vedem la toamnã, dacã avem bani sã continuãm cu asfaltarea pânã în capãtul Aeroportului”, a precizat Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
În plus, dupã iarnã, strãzile s-au degradat pe anumite portiuni, iar în aceste locuri se face acum asfaltarea. „Tot în aceastã notã, lucrãm si reparãm drumurile, acolo unde au apãrut gropi peste iarnã. Mai avem câteva strãzi în Colonie si apoi, dacã vom avea bani, vom  continua cu asfaltarea acestor strãzi”, a adãugat primarul  municipiului Petrosani.
Pe acest trotuar nu a fost turnat niciodatã asfalt si nici nu s-a pavat cu piatrã, iar oamenii din zonã erau mereu nemultumiti de starea  acestuia. Acum, este pentru prima datã când se va acoperi cu un strat de asfalt si lucrãrile se finalizeazã în scurt timp.
Diana Mitrache