Inspectoratul de Jandarmi Judetean ,,Decebal’ Hunedoara i-au fost repartizati 20 de elevi din cadrul celor douã Scoli Militare de Subofiteri Jandarmi Drãgãsani si Fãlticeni pentru executarea stagiului de practicã.
În perioada 09 Mai 2018 – 31 August 2018, elevii vor desfãsura activitãti în structuri de ordine si sigurantã publicã si în structuri de pazã si protectie institutionalã.
De altfel, în aceastã perioadã jandarmii hunedoreni sunt în plin proces de recrutare a candidatilor care doresc sã urmeze cursurile institutiilor militare de învãtãmânt.
Ofertele educationale sunt urmãtoarele:
– pânã la data de 25 mai 2018 – pentru concursurile de admitere organizate în sesiunea iulie-august 2018 la Academia de Politie “Alexandru Ioan Cuza” si la institutiile de învãtãmânt care pregãtesc personal pentru M.A.I. (din structura M.Ap.N. si S.R.I.).;
– pânã la data de 15 iunie 2018 – pentru concursurile de admitere organizate în sesiunea august-septembrie la scolile militare de subofiteri (Scoala Militarã de Subofiteri Jandarmi “Grigore Alexandru Ghica” Drãgãsani si Scoala Militarã de Subofiteri Jandarmi “Petru Rares” Fãlticeni).