Fotbal, Liga a III-a, Seria 4 / SIRINEASA A PROMOVAT ÎN LIGA A II-A!

Echipa adoptatã de Petrosani, A.C.S. Sirineasa, a învins în etapa a 27-a intermediarã la Becicherecul Mic cu 5-0 (goluri Cioiu 2, L. Iordache, Mansour), creându-si cu trei etape înaintea finalului de campionat un avantaj matematic suficient pentru a putea fi declaratã promovatã în Liga a II-a.
Este meritul combinat al celor trei antrenori – Gabriel Mangalagiu, Dan Vasilicã, Cristian Dulca – ce au pregãtit în perioade diferite în acest sezon echipa, ce a fost alcãtuitã din jucãtori tineri sau experimentati care si-au îndeplinit în final obiectivul propus.
„Mã bucur cã am reusit sã ne atingem obiectivul, meritul principal fiind al echipei. Cred cã este o  promovare meritatã si am convingerea cã acest grup va face o treabã bunã si în liga secunda” a precizat Cristian Dulca, antrenorul echipei A.C.S. Sirineasa.
Surpriza etapei a 27-a a fost rezultatul C.S.M. Resita – Soimii Lipova 2-2, echipa resiteanã fiind condusã pânã în minutul 71 ! A fost o etapã cu 25 de goluri, fãrã alte surprize deosebite.
GENU TUTU

3 comentarii la „Fotbal, Liga a III-a, Seria 4 / SIRINEASA A PROMOVAT ÎN LIGA A II-A!

  • 9 mai 2018 la 19:37
    Permalink

    Hai Jiul Petrosani !!! Speram ca domnul Nicolae Sarcina sa se tina de cuvant iar Sirineasa sa se numeasca Jiul Petrosani asa cum a promis public . Cred ca toti iubitori fotbalului din valea jiului va sustine Jiul Petrosani iar tribunele vor fi pline ca in ani de glorie .

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.