Streetball – competitie aflatã la prima editie

Tinerii basketbalisti din Valea Jiului au fost invitati sã ia parte la prima editie a Cupei Streetball. Aceasta a fost organizatã de Tineretul National Liberal, în vederea sustinerii basketbalistilor din Valea Jiului, dar si pentru promovarea sportului în rândul acestora.
10 echipe s-au înscris la prima editie a concursului, ceea ce a reprezentat un succes pentru organizatori. Evenimentul s-a desfãsurat în sala de sport a Colegiului National Carmen Sylva din Petrosani pe parcursul a 5 ore, bucurându-se totodatã de suportul spectatorilor din tribune.
„Împreunã cu presedintele organizatiei de tineret a TNL Petrosani, Lãutaru Vlad-Alexandru, vom sprijini mereu sportul de oricare naturã ar fi el, si vom încuraja tinerii sã practice sport. Multumim tuturor participantilor si îi felicitãm încã odatã pe câstigãtori, si sperãm sã fie si mai multe echipe participante la editia viitoare” a declarat prim-vicepresedintele a TNL Petrosani, Ghiurca Alexandru. Reprezentantii TNL si-au propus sã continue si în viitor aceste actiuni, care au rolul de a-i angrena pe  tineri în activitãti sportive, dar si de socializare.
Monika BACIU

Advertisements