A primit o condamnare de sapte ani pentru cã si-a batjocorit sora imobilizatã la pat, dar ar putea sta dupã gratii aproape nouã ani.
Beznã Alin Cristian de 39 de ani, din Lupeni, a fost condamnat de magistratii Judecãtoriei Petrosani la pedeapsã de 7  ani închisoare pentru cã si-a abuzat sora imobilizatã la pat. Instanta a constatat cã fapta a fost comisã în termenul de liberare conditionatã a executãrii unei alte pedepse de 7 ani din care rãmãseserã neexecutati aproape doi ani. Individul a atacat cu apel sentinta Judecãtoriei Petrosani, sperând ca magistratii Curtii de Apel Alba sã fie mai indulgenti.
Teribila faptã comisã de violator a avut loc la începutul anului. Recidivistul abia scãpase din închisoare când si-a abuzat sora imobilizatã la pat. Beznã a profitat de faptul cã tânãra nu se putea opune si a întretinut relatii sexuale cu ea douã rânduri au stabilit anchetatorii.
Recidivistul fusese închis tot pentru un viol comis în 2012, victimã fiind propria mamã. A primit atunci sapte ani de închisoare pentru viol si trei ani pentru comiterea infractiunii de incest.
Maximilian Gânju