Instanta de la Curtea de Apel Alba Iulia a transat, definitiv, litigiul în cazul stâlpilor hidraulici de la Complexul Energetic Hunedoara.
Gerom International a pierdut, definitiv, procesul. Oficialii societãtii comerciale au arãtat cã firma care si-a adjudecat contractul nu îl poate onora, dar si faptul cã stâlpii pot pune în pericol viata lucrãtorilor din subteran. Curtea de Apel Alba Iulia a respins, însã, solicitarea celor de la Gerom International.
”Admite exceptia lipsei calitãtii procesuale complete invocata de instantã din oficiu. Respinge actiunea în contencios administrativ formulatã de reclamanta SC Gerom International SA reprezentatã prin administrator special Leca Andrei Raoul în contradictoriu cu pârâta Societatea Complexul Energetic Hunedoara fãrã a intra în fond. Definitivã”, este decizia judecãtorilor de la Curtea de Apel, dupã ce instanta a dispus casarea sentintei si rejudecarea spetei.
În primã instantã, la Tribunalul Hunedoara s-a dispus anularea contractului dintre CEH si Gamiatricos Com SRL. La acel moment, instanta a retinut faptul cã societatea care a câstigat licitatia, în spetã Gamiatricos nu a respectat propunerea tehnicã ce a stat la baza ofertei depuse si în baza cãreia i-a fost atribuit contractul AFP 7533/06.07.2017.
Monika BACIU