Liceenii, curtati de Universitatea Petrosani

Liceenii din Valea Jiului si nu numai sunt curtati de Universitatea din Petrosani. Reprezentantii institutiei de învãtãmânt superior din Valea Jiului organizeazã pentru al patrulea an consecutiv cea de-a IV-a editie a Cupei Universitas.
Universitatea din Petrosani organizeazã în sãptãmâna premergãtoare aniversãrii a 70 de ani de existentã, a patra editie a Cupei Universitas. Evenimentul se va derula pe terenul sintetic al UPET în data de 4 mai, începând cu orele 9. “Evenimentul are ca scop promovarea Universitãtii din Petrosani în rândul elevilor de liceu prin intermediul sportului, si este organizat de echipa de fotbal a profesorilor UPET cu sprijinul Clubului Sportiv Stiinta Petrosani. O pozã de grup vom încerca sã realizãm cu toate cele 12 echipe participante reprezentând evident 12 licee”, declarã Eduard Edelhauser, prorectorul Universitãtii Petrosani.
Este cea de-a IV-a editie a Cupei Universitas. Echipele de liceeni sunt formate din elevii claselor a XI-a si a XII-a. Astfel, reprezentantii institutiei de învãtãmânt superior din Valea Jiului vor sã atragã cât mai multi studenti. Fiecare echipã participantã va primi o replicã a mingii oficiale a Campionatului Mondial din Rusia 2018, dar si câte o brosurã de prezentare a Universitãtii Petrosani.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.