Moravuri usoare, fete tinere, bãieti destepti, muzicã si un final ce ne duce cu gândul la o realitate mult negatã si ignoratã: traficul de persoane.
Un spectacol cât un strigãt împotriva credulitãtii tinerei generatii, ce riscã mereu sã cadã victimã  sigurã traficului de persoane. Asa au gândit cei de la Petrosani  premiera spectacolului „Auditia.ro” în regia Antonellei Cornici.
Pe scena Teatrului Dramatic din Petrosani vom vedea  o poveste comicã, cu tâlc, ce ne duce spre lumea de azi. Cosmin Rãdescu, directorul teatrului, spune acum cât de importantã este o astfel de piesã pe care o recomandã cu cãldurã tinerei generatii de la noi, ea fãcând parte  dintr-un proiect al sãu mai amplu.
„O sã realizati cã trateazã o problemã destul de sensibilã, cea a traficului de persoane. Asta mã macinã pe mine în plan social si deschide un proiect care va fi urmat de un altul, ce se referã la consumul de droguri. Am încercat sã am si o colaborare cu politia. Pentru premierã, însã, lucrurile nu au functionat si a fost asa, pentru cã nu ne-am intersectat, dar, în momentul când va iesi în fata tinerilor, la final, vom dori sã vinã un politist de la crimã organizatã si un psiholog. Acestia vor purta apoi discutii cu tinerii despre aceastã poveste, pe care îl putem impiedica, pentru cã tinerii nu îsi dau seama ce îi paste”, a spus Cosmin Rãdescu, directorul Teatrului Dramatic I.D Sîrbu din Petrosani. La premiera de  sâmbãtã searã îi vedem pe: Irina Radu Bodea, Oana Liciu Gogu, Oana Crisan, Amelia Toaxen, Corina Visinescu, Alexandru Mihai, Laurentiu Vlad, Mihai Sima, Radu Tudosie si Daniel Cergã, în roluri ce ne aduc în realitatea  imediatã, dar negatã, a zilelor noastre. Totul se petredce sub bagheta regizoarei Antonella Cornici si a scenografei Alina Dincã Puscasu.
Diana Mitrache