Un cetatean italian a fost omorat in urma unei altercatii cu un alt italian. Crima, care a avut loc, sambata dimineata, in jurul orei 2.30, intr-un imobil din satul Santandrei (langa Deva), i-a ingrozit pe localnici, iar potrivit anchetatorilor rafuiala dintre cei doi italieni, tata si fiu a fost generata de neintelegeri mai vechi.

“Intre agresor, Gianmarco M., de 24 de ani, cetatean italian cu domiciliul in Italia si tatal acestuia, Gianfranco M., de 61 de ani, a avut loc o altercatie pe fondul unor neintelegeri familiale mai vechi. Tanarul se afla in vizita la tatal sau, un om de afaceri stabilit in satul Santandrei si a patruns, folosind o scara, in balconul situat la etajul 1 al imobilului, unde se afla tatal sau, concubina acestuia si fiica celor doi, dupa care i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu un cutit, cauzandu-i leziuni incompatibile cu viata”, declara Bogdan Nitu, purtator de cuvant IPJ Hunedoara.

Suspectul a fost retinut si va fi prezentat magistratilor Tribunalului Hunedoara cu propunere de arestare preventiva sub aspectul comiterii infractiunii de omor calificat, urmand a fi suspus unei expertize psihiatrice pentru a se stabili daca a avut discernamant in momentul comiterii faptei.

Marius MITRACHE