CEH între insolventã si faliment

Recursul formulat de Sindicatul Noroc Bun reprezentat de Adrian Jurca a fost anulat de Înalta Curte de Casatie si Justitie. În acest caz, dosarul insolventie Complexului Energetic Hunedoara se poate judeca la Curtea de Apel Alba Iulia.
Decizia în dosarul recursului formulat de Sindicatul Noroc Bun este fãrã cale de atac.
“Anuleazã recursul declarat de recurentul Sindicatul Noroc Bun împotriva încheierii din 11 mai 2017 pronuntatã de Curtea de Apel Alba-Iulia – Sectia a II-a Civilã. Fãrã cale de atac”, aratã solutia Înaltei Curti de Casatie si Justitie.
Adrian Jurca este de pãrere cã în aceste conditii Complexul Energetic Hunedoara va intra în faliment în câteva luni de zile.
„Atât am putut. Am salvat locurile de muncã ale minerilor 2 ani si 4 luni! Din 5 ianuarie 2016 am început lupta pentru blocarea intrãrii în insolventã a CEH, practic a falimentului, prin intermediul Sindicatului ,,Noroc Bun”. Iatã au trecut de atunci 2 ani si 4 luni. Am avut împotriva mea si a organizatiei sindicale toatã mafia politico-economicã din judetul Hunedoara. Dar am reusit  peste doi ani sã mentinem în viatã mineritul”, sustine Adrian Jurca, presedintele Sindicatului Noroc Bun.
Decizia de astãzi a Înaltei Curti de Casatie si Justitie va duce la intrarea în  faliment a Complexului Energetic Hunedoara, iar mii de oameni vor rãmâne someri, mai subliniazã  liderul de sindicat.
„Astãzi , se pare, încã nu este oficial, ÎCCJ a respins recursul nostru. Asta înseamnã cã în 2-3 luni  de zile CEH va intra în  faliment, oamenii vor trece în somaj. Am fãcut tot ce am putut. Multumesc instantelor de judecatã de la Tribunalul Hunedoara, Curtea de Apel Alba Iulia si ÎCCJ care au judecat acest dosar cu gândul la oameni, la locurile lor de muncã dar si la importanta CEH în Sistemul Energetic National”, mai subliniazã liderul de sindicat, care acuzã si oamenii politici din judetul Hunedoara pentru faptul cã nu s-au implicat în salvarea societãtii.
Sindicatul Noroc Bun reprezentat de Adrian Jurca a fãcut recurs la solutia Curtii de Apel Alba Iulia care anul trecut a respins cererea de interventie. Dosarul principal al  insolventei CEH se aflã la Curtea de Apel Alba. Situatia financiarã a Complexului Energetic Hunedoara este criticã. În paralel, pe rolul Tribunalului Hunedoara a mai fost înregistratã o cerere privind deschiderea insolventei Complexului Energetic Hunedoara.  Creditorii societãtii încearcã prin toate metodele legale sã îsi recupereze banii de  la societate.
Monika BACIU

2 comentarii la „CEH între insolventã si faliment

 • 26 aprilie 2018 la 13:13
  Permalink

  nu te mai da asa cucurigu ca esti la fel de vinovat ca toti conducatorii si liderii din anii 90 incoace aplicati metoda strutului si taceti dracu din gura bucurati va de agonisala voastra si ciocu mic

  Răspunde
 • 6 mai 2018 la 10:08
  Permalink

  nu va fii nici una se vor inchide rand pe rand toate minele

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.