Rãnit grav de un tren de marfã

Un bãrbat de 67 de ani, din Petrila, a ajuns cu rãni multiple la UPU Petrosani dupã ce a fost lovit de un tren de marfã.
Accidentul a avut loc marti seara iar victima a vrut sã traverseze linia feratã. Nu s-a asigurat spun martorii si a fost acrosatã de un marfar, mai precis de scara unuia dintre vagoanele din alcãtuirea trenului.
”În jurul orei 21:40, politistii Postului de Politie TF Petrosani au fost sesizati despre faptul cã la iesirea din Statia C.F.R. Petrosani spre Livezeni, un tren a accidentat o persoanã. Politistii, ca urmare a cercetãrilor efectuate, au stabilit cã un tren de marfã a surprins si accidentat grav un bãrbat care traversa liniile cãii ferate prin loc neamenajat si neiluminat”, a declarat Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt IPJ Hunedoara. Imediat la fata locului au ajuns mai multe echipaje de interventie si i-au acordat bãrbatului primul ajutor. A fost stabilizat si transportat constient la Spitalul de Urgentã Petrosani. Pe parcursul noptii de marti spre miercuri a fost supus unei operatii iar starea sa este în continuare gravã. Politistii de la Transporturi Feroviare Petrosani au deschis un dosar penal pentru vãtãmare corporalã din culpã si fac cercetãri pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.