Vineri, 27 Aprilie 2018, de la ora 17.00, inaugurãm Sala ARTELIER cu premiera „Colectionarul”. Spectacolul „Colectionarul” dupã John Fowles, este pus în scenã de regizorul Ciprian Hutanu.
Din distributie fac parte: Alexandru Cazan, Andrada Dobre, Izabela Badovics. Scenografia: Marius Niculescu, Coregrafia: Victoria Bucun, Lightdesign: Lucian Moga. Pretul unui bilet este de 20 de lei.
Colectionarul, primul roman al lui John Fowles, este o carte cu o conceptie absolut originalã, despre pasiunea unui functionar neînsemnat. Un tânãr timid, asocial, este usor-usor cuprins de nevinovatã bucurie de a colectiona obiecte. Odatã cu primirea unei mosteniri consistente, mica lui plãcere ia proportii si ajunge treptat sã-i domine viata. Destinul sãu capãtã o întorsãturã neobisnuitã atunci când rãpeste si sechestreazã o studentã la Arte Frumoase, încercând sã stabileascã astfel o legãturã afectivã imposibilã între el si victimã.
Romanul Colectionarul a inspirat o ecranizare de succes, în regia lui William Wyler, de trei ori nominalizatã la premiile Oscar si câstigãtoare a Globului de Aur. Sâmbãtã, 28 Aprilie 2018 de la ora 18.00, în sala mare a Teatrului Dramatic „Ion D. Sârbu”, vã asteptãm la premiera „Auditia.ro”. Prin montarea de la Petrosani, regizoarea Antonella Cornici ne propune o comedie savuroasã a tipologiilor si a relatiilor, un spectacol dinamic si plin de haz, din care nu lipseste gustul usor amar pe care îl lasã experienta traiului în comunism, urmat de o perioadã de tranzitie în care mirajul locurilor de muncã în strãinãtate provoacã foarte multe victime. O comedie, de fapt o tragi-comedie, nãscutã din nemultumire, din frustrare, din idealuri mici si multã, multã sperantã desartã sustinutã de o lipsã covârsitoare de întelegere si de credinta cã acolo, dupã granitã, viata e mai bunã si mai frumoasã. ”O auditie, o sperantã… mâine va fi mai bine, vom trãi fericiti, nu ne va mai lipsi nimic, ne vom bucura cã trãim în tara asta minunatã! si dacã nu va fi asa? vom spera din nou într-o altã auditie la fericire si normalitate! sau nu!” – spune Antonella Cornici.
Din distributie fac parte: Irina Bodea-Radu, Oana Liciu-Gogu, Corina Visinescu, Oana Crisan, Amelia Toaxen, Mihai Alexandru, Laurentiu Vlad, Daniel Cergã, Mihai Sima, Radu Tudosie. Regia: Antonella Cornici, Scenografia: Alina Dincã Puscasu, Ilustratia muzicalã: George Dancu si Cosmin Lupan, Coregrafia: Victoria Bucun Video & light design: Lucian Moga.
Pretul unui bilet este de 25 sau 30 de lei, în functie de categoria aleasã.
Duminicã, 29 Aprilie, de la ora 12.00, îi asteptãm pe cei mici în lume povestilor. Am pregãtit pentru ei spectacolul „Lumea ui Dãnilã” dupã Ion Creangã, regia ti adaptarea sunt semnate de Boris Melinti.
Pretul uni bilet pentru cei mici este 8 lei, iar pentru însotitori 10 lei.