Judecãtorii Tribunalului Hunedoara sunt la un pas de a da sentinta în dosarul traficantilor de droguri din Valea Jiului. Printre suspecti este si fiul unui director din cadrul Primãriei Petrila.
Trei tineri din Valea Jiului au fost judecati pentru trafic de droguri într-un dosar instrumentat de DIICOT Hunedoara. Indivizii  si-au fãcut laboratoare clandestine în care preparau narcoticele sustin anchetatorii. Judecata în dosar a ajuns la final iar magistratii Tribunalului Hunedoara au rãmas în pronuntarea solutiei urmând ca mâine-joi sã anunte decizia.
Trei inculpati, Tãndãrel Sebastian Florin, Aszalos Alexnadru Eduard si Lang Eduard au fost ridicati de politistii Serviciului de Combatere a Criminalitãtii Organizate Hunedoara si procurorii DIICOT pentru efectuarea de operatiuni cu substante susceptibile a avea efecte psihoactive fãrã a detine autorizatie legalã si trafic de droguri de mare risc.”Din cercetãri a reiesit cã, în perioada 2016 – 2017, membrii grupãrii infractionale ar fi fabricat droguri de mare risc în laboratoare clandestine organizate în garsoniere din municipiul Petrosani, substantele interzise rezultate fiind comercializate în localitãti din Valea Jiului”, au sustinut anchetatorii.
Nouãsprezece persoane au fost duse la sediul DIICOT Hunedoara, în august 2017, dupã operatiunea de destructurare a grupãrii.
Maximilian Gânju