Senatorul Cristian Resmeritã, despre al treilea mandat

Cristian Resmeritã face o radiografie a politicii din România. Acesta se aflã la al treilea mandat de parlamentar. Primul mandat de parlamentar l-a obtinut la vârsta de 28 de ani, fiind la acel moment unul dintre cei mai tineri deputati pe care i-a avut România.
“La 28 de a fost primul mandat. Am fost unul dintre cei mai tineri deputati pe care i-a avut vreodatã România, în istorie si în momentul de fatã, ca senator, sunt unul dintre cei mai tineri senatori pe care i-a avut România vreodatã. Este o chestiune onorantã. Am luat totul ca pe o mare responsabilitate  si în fiecare zi a activitãtii pe care am avut-o, am încercat sã fac tot ceea ce este posibil pentru a nu mã face de râs nici pe mine si nici zona pe care o reprezint”, a spus Cristian Resmeritã, senator PSD, la o emisiune de radio de la MONDO FM.
Alegãtorii i-au acordat votul de încrede încã de douã ori, acum Cristian Resmeritã fiind senator. Politica s-a schimbat în cei 10 ani de când Cristian Resmeritã activeazã în Parlament.
“Sunt de 9 ani, este al 10-lea an de când lucrez la Bucuresti. În momentul în care am ajuns la Bucuresti, la începutul anului 2009, PSD a fost în opozitie foarte multã vreme. Eu stiu ce înseamnã sã fi în opozitie si stiu ce înseamnã sã fi la putere. Oamenii pe mine nu m-au votat sã fiu senator nici la putere, nici în opozitie, m-au votat sã fiu senator si sã îi reprezint. Datoria oricãrui parlamentar este sã  reprezinte zona în care a fost ales, indiferent dacã a fost în opozitie sau la putere. Eu am reusit sã aduc bani, sã obtin anumite rezultate pentru Valea Jiului chiar si în  opozitie fiind. Dacã ai putinã intelingentã, putinã diplomatie si putin noroc se pot face lucruri bune pentru zonã. Politica s-a schimbat în cei  10 ani, s-au schimbat si politicienii. În momentul de fatã sunt multi oameni tineri, multi oameni noi, suflul este altul”,  a mai spus sursa citatã. Senatorul a mai precizat cã în ultimul an salariile au  crescut, asta datoritã mãsurilor fiscale implementate de guvernul PSD.
Monika BACIU

3 thoughts on “Senatorul Cristian Resmeritã, despre al treilea mandat

 • 23 aprilie 2018 at 20:46
  Permalink

  Sa ramana in noua Lege a pensiilor care va intra in vigoare anul viitor calculul impartiri la 20 pentru pensionari mineri (Legea 155/2016) .

  Reply
 • 24 aprilie 2018 at 09:32
  Permalink

  misto articol doamna Baciu numa bun sa ti strice ziua daca misogismul si prostia ar durea ,,domnul,, senator ar sta in perfuzii la reanimare

  Reply
 • 24 aprilie 2018 at 22:10
  Permalink

  Sunt multi tineri care fug de foame din tara ,nu sunt norocosi sa aiba tata primar sa cumpere locuri caldute copilasilor.Senator al melcilor esti,fiindca ai promis ca primesti finantare pt. drumul spre Heculane, nu ai facut nimic pt comunitate ,esti o rusine.

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *