Primãria Petrila acordã finantãri nerambursabile

Autoritãtile locale de la Petrila acordã finantãri nerambursabile, în baza Legii 350. Suma pusã la dispozitia asociatiilor este de peste 300 de mii de lei. Cea mai mare sumã este alocatã activitãtilor sportive.
“Suma totalã alocatã proiectelor: 260.000 lei pentru activitãti sportive si 41.000 lei pentru activitãti culturale, aprobate conform programului anual al finantãrilor nerambursabile de la bugetul local al orasului Petrila, pentru activitãti non-profit de interes general, aferent anului 2018”, aratã edilii de la Petrila.
Finantãrile se pot acorda persoanelor fizice sau persoanelor juridice fãrã scop patrimonial, asociatii ori fundatii constituite potrivit legii, care activeazã în folosul comunitãtii orasului Petrila si propun desfãsurarea unor actiuni sau programe care sã contribuie la interesul public local al orasului Petrila în domeniile specificate în Programul Anual al finantãrilor nerambursabile.
“Finantarea se poate acorda numai pentru cheltuieli de pregãtire (cantonamente), pentru participare (taxe închiriere teren/sala, transport ,cazare, masa), pentru achizitionare de echipament sportiv sau pentru organizarea de competitii oficiale (turnee finale, turnee internationale, etc.), în limita fondurilor existente. Nu se acordã finantare pentru salarii, cheltuiele de regie (energie electricã, canalizare, telefon, etc.)”, mai aratã edilii. Beneficiarii pot depune documentatia pânã în data de 25 mai.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.