Ce oferã bursa de vineri?

Vineri, începând cu ora 9,00 dimineata, somerii sunt asteptati la o bursã a primãverii, prima care ar trebui sã adune angajatorii si cei care îsi cautã de lucru.
Asta, mai ales cã vremea este bunã si ar trebui sã înceapã lucrãrile în constructii. La agentia din Petrosani, însã, unde sunt asteptati câteva mii de oameni ce îsi cautã de lucru, sunt câtiva angajatori cu oferte, atât pentru cei calificati, cât si pentru cei ce nu au calificãri.
„Este o bursã a locurilor de muncã ce s-a organizat în toatã tara, iar somerii sunt asteptati la agentia noastrã. Avem angajatori care vin pentru ei si le oferã posibilitatea de a ocupa un loc de muncã. Pânã în  momentul de fatã, avem 5 angajatori care au confirmat prezenta. Vine fabrica de biciclete de la Deva, care nu cautã neapãrat calificati, ci oameni cu vointã de a lucra. Avem locuri de muncã în constructii, 10 – pentru meseriasi, nu pentru necalificati. Avem si locuri de muncã în comert, pentru muncitori necalificati si, ca noutate,  o societate care se ocupã de cai, cautã îngrijitori, dacã sunt oameni ce le plac animalele. Avem si locuri de muncã pentru vânzãtori, lucrãtori în bucãtãrie”, a declarat Judith Babtan, sefa ALOFM Petrosani.
În acest moment, numai în Valea Jiului sunt peste 2.000 de someri, iar participarea la bursa de vineri ar trebui sã fie numeroasã. Portile ALOFM din Petrosani se deschid la ora 9,00.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.