Radu Fonea rãmâne în arest preventiv

Judecãtoria Petrosani a prelungit încã o datã mandatul de arestare emis pe numele recidivistului care a abuzat sexual si tâlhãrit o petrosãneancã de 49 de ani. Violatorul s-a folosit de un cutit pentru a-si teroriza victima.
Radu Fonea zis ”Fonici” este judecat pentru tâlhãrie calificatã si viol, dosarul sãu fiind solutionat la Judecãtoria Petrosani.
“În temeiul art. 348 alin. 2 si art. 207 alin. 6 C.pr.pen., constatã legalitatea si temeinicia mãsurii arestãrii preventive a inculpatului FONEA RADU – si, în consecintã: Mentine mãsura arestãrii preventive a inculpatului Fonea Radu dispusã prin încheierea penalã nr. 175/CC/31.01.2018 pronuntatã de judecãtorul de drepturi si libertãti de la Judecãtoria Petrosani, definitivã prin necontestare, confirmatã prin încheierea penalã nr.176/CJDL/CC/05.02.2018 si prelungitã prin încheierea penalã nr.312/CC/22.02.2018. În temeiul art. 275 alin. 3 C.pr.pen., suma de 100 lei, reprezentând cheltuieli judiciare, rãmâne în sarcina statului. Cu drept de contestatie, la Tribunalul Hunedoara, în termen de 48 de ore de la pronuntare”, aratã solutia Judecãtoriei Petrosani. Fonea Radu a abuzat sexual o femeie în ianuarie a.c.. Individul a a fost dus la victimã chiar de fratele acesteia, cei doi cunoscându-se la o crâsmã din zona de centru a municipiului Petrosani. Au mai bãut si acasã la victimã si spre dimineatã s-a fãcut cã pleacã spre casã. A vãzut cã sora amicului de pahar a rãmas singurã si a intrat peste ea în locuintã. Cu un cutit a obligat-o sã-i satisfacã poftele sexuale si apoi a jefuit-o. A fost prind de politisti dupã circa o sãptãmânã si nu si-a recunoscut faptele.  A admis cã a lovit-o pe victimã pentru cã s-ar fi purtat urât cu fratele ei. Individul abia scãpase din închisoare si a executat în total 21 de ani în urmã mai multor condamnãri, ultima tot pentru viol.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.