A primit aproape nouã ani de puscãrie pentru viol

Recidivistul va sta dupã gratii mult mai mult, judecãtorii adãugându-i si un rest de pedeapsã de la o condamnare anterioarã. Solutia instantei de fond nu este definitivã.
Beznã Alin Cristian de 39 de ani, din Lupeni, a fost condamnat de magistratii Judecãtoriei Petrosani la pedeapsa de 7  ani închisoare pentru cã si-a abuzat sora imobilizatã la pat. Instanta de fond a constatat cã fapta a fost comisã în termenul de liberare conditionatã a executãrii unei alte pedepse de 7 ani închisoare din fusese iertat de aproape doi ani. Prin urmare instanta de fond i-a adãugat si restul de pedeapsã, astfel cã Beznã va sta în puscãrie nouã ani fãrã câteva zile. Recidivistul va rãmâne în arest preventiv au mai decis judecãtorii chiar dacã a cerut prin apãrãtorul din oficiu sã fie lãsat sub control judiciar pânã la judecarea apelului. Teribila faptã comisã de violator a avut loc la începutul anului. Recidivistul abia scãpase din închisoare si si-a violat sora imobilizatã la pat.
Beznã a profitat de faptul cã tânãra nu se putea opune si a abuzat-o sexual în douã rânduri. Recidivistul fusese închis tot pentru un viol comis în 2012, victimã fiind chiar mama sa. A primit atunci sapte ani de închisoare pentru viol si trei ani pentru comiterea infractiunii de incest.
Maximilian Gânju

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.