În data de 17.04.2018, în jurul orei 17:20, politistii Sectiei de Politie Ruralã Baru au fost sesizati de cãtre un bãrbat din comuna Baru, despre faptul cã fiica concubinei sale, TULI ILEANA RALUCA (foto), în vârstã de 22 de ani, din judetul Alba, si-a lãsat fiul (în vârstã de 8 luni) la domiciliul sãu si a plecat sã îsi cumpere tigãri, însã nu s-a mai întors.
În urma verificãrilor, politistii au constatat faptul cã, la data de 08.04.2018, tânãra, împreunã cu fiul ei, în vârstã de 8 luni, au venit în vizitã în Comuna Baru, la domiciliul mamei sale, cu ocazia Sãrbãtorilor Pascale. La data de 14.04.2018, în jurul orei 18:00, tânãra a plecat de la domiciliul mamei sale pentru a se deplasa la magazinul sãtesc din localitatea Valea Lupului, pentru a-si cumpãra tigãri, însã, de la acea datã, nu s-a mai întors la domiciliul mamei sale, pentru a-si îngriji fiul minor.
Semnalmente: înãltime 1,55 m., greutate 50-55 kg., fatã ovalã, pãr saten-lung, constitutie atleticã (avea aplicate douã piercing-uri sub formã de bobitã din metal, de culoare argintie, unul în nas, iar celãlalt deasupra buzei superioare, în partea dreaptã). Tânãra  are aplicate, pe antebratul stâng, douã tatuaje cu textele „Cipriany” si „Antonia”, iar în momentul plecãrii  voluntare de la domiciliul mamei, era îmbrãcatã cu pantaloni de culoare închisã si o vestã din material de fâs, de culoare roz deschis combinat cu roz închis, iar în picioare purta pantofi tip sport, culoare albã.
În baza sesizãrii, politistii au demarat o serie de activitãti investigative si de cãutare a tinerei, fatã de care a  fost solicitatã urmãrirea nationalã. Persoanele care pot furniza informatii utile anchetei, sunt rugate sã se adreseze celei mai apropiate unitãti de politie sau sã apeleze numãrul de urgentã 112.