Consiliul Judetean Hunedoara cumpãrã aproape 55 de tone de combustibil

Consiliul Judetean Hunedoara achizitioneazã combustibili de pe Bursã Românã de Mãrfuri. 54.640 de litri sunt necesare pentru autovehiculele din cadrul institutiei judetene.
“Obiectul contractului ce urmeazã a fi atribuit îl constituie achizitia de carburanti, respectiv motorinã E5 si benzinã standard CO95 pe bazã de bonuri  valorice, pentru autovehiculele si utilajele din dotarea UAT Hunedoara. (…) Rezultatul asteptat este încheierea unui contract cu o duratã de 8 luni cu posibilitatea de prelungire prin act aditional cu maxim 4 luni, pentru alimentarea cu carburant a autovehiculelor aflate în posesia achizitorului, pe bazã de bonuri valorice. Bonurile  valorice vor aves valori de  50 lei/bon cu care se va cumpãra carburant auto  de la statiile de distributie ale operatorului economic declarat câstigãtor. Bonurile valorice trebuie sã fie înglobate în carnete  ce sunt alcãtuite din douã pãrti: vârf si respectiv cotor, fiecare bon de combustibil având propriul sãu numãr unic”, aratã caietul de sarcini.  Potrivit documentelor,  carburantul este necesar pentru asigurarea functionarii autovehiculelor si utilajelor din dotarea UAT Judetul Hunedoara. Contractul urmeazã a se derula pe o perioadã de 8 luni, „cu posibilitatea de prelungire prin act aditional cu maxim 4 luni”.  Carburantul auto necesar functionãrii autovehiculelor si utilajelor din parcul propriu al Consiliului Judetean Hunedoara, Centru Militar Judetean   si Centru Judetean pentru Managementul Situatiilor de urgentã constã în urmãtoarele cantitãti aproximative si tipuri de carburanti, pe o perioadã de 8 luni,  respectiv perioada 01.05.2018 – 31.12.2018 este de 31.464 litri de motorinã si 4.960 litri benzinã.
Monika BACIU

One thought on “Consiliul Judetean Hunedoara cumpãrã aproape 55 de tone de combustibil

  • 17 aprilie 2018 at 21:13
    Permalink

    Rugam Consiliul Judetean Hunedoara PSD (Bobora si Andronache oameni lui Laurentiu Nistor) sa nu mai amane de la an la an asfaltarea drumului judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , … valea jiului a votat tot timpul de 28 ani cu PSD si primeste doar firmituri in ani electorali in rest amanari si minciuni minciuni si iar minciuni …………….

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *