Ati vãzut-o?

În data de 15.04.2018, Politia Orasului Petrila a fost sesizatã  de o femeie din localitate, are a declarat cã fiica sa, Stanciu Diana Valentina (foto), în vârstã de 14 ani, în data de 15.04.2018, în jurul orei 01:00, a plecat de la locuinta sa din Petrila si nu a mai revenit.
Totodatã, mama minorei a declarat cã nu e prima oarã când aceasta pleacã de acasã, existând  posibilitatea sã fi plecat cu un prieten, în municipiul Arad.
Semnalmentele minorei: înãltime 1,50 m., aprox. 45 kg., ochi cãprui, pãr saten, tuns la baza umerilor, fatã ovalã, ten mãsliniu, fãrã semne particulare.
La data plecãrii, minora era îmbrãcatã cu o bluzã de trening de culoare roz cu douã dungi rosii pe mâneci, o pereche de blue-jeans si pantofi sport culoare roz.
În baza sesizãrii, politistii au demarat o serie de activitãti investigative si de cãutare a minorei, fatã de care a  fost solicitatã urmãrirea nationalã. Persoanele care pot furniza informatii utile anchetei, sunt rugate sã se adreseze celei mai apropiate unitãti de politie sau sã apeleze numãrul de urgentã 112.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.